WIJ CREËREN INHOUD

Wat doet u voor uw klant?

OVER ONS

 

Bij EDEL&BOSCH denken we graag out of the box en kunnen zodoende verrassend te werk gaan. Wij vinden dat je juist door creatief te denken erg resultaat gericht kunt zijn. Dit doen wij door onze klanten te helpen bij het proces van identificatie, creatie en optimalisatie. Vandaar de vraag: "Wat doet u voor uw klant?". Onze integrale aanpak zorgt voor optimale inleving in de business van de klant. Op deze manier helpen we om de naamsbekendheid en het vertrouwen en daarmee de omzet van onze klanten te laten groeien.

EDEL & BOSCH Advies

Sluit jij je graag aan bij ons team van professionals?

Wij bieden een uitdagende baan in een jonge en dynamische omgeving met een plezierige werksfeer en informele omgangsvormen. Een functie waar je de mogelijkheid krijgt om, samen met je collega’s, te ontwikkelen, te groeien en om samen bij te dragen aan de groeiende organisatie. Onze huidige professionals zijn erg enthousiast over de variatie in het werk bij EDEL&BOSCH.

Sorry, op dit moment hebben wij geen vacatures beschikbaar.

DE HARDE KERN VAN EDEL&BOSCH

Een creatieve mix van professionals op het gebied van grafisch ontwerp, internetstrategie, projectmanagement, webdesign, development en support.

 

Frank Bosch
Ster in het ontwikkelen van internetapplicaties

Als lead developer is hij verantwoordelijk voor de technische realisatie van de online applicaties. Hierbij gaat het om zowel de voorkant van een website, de achterkant (backoffice) en de integratie met derde partijen, zoals payment providers, fotostudio’s en ERP-systemen. Binnen een project is hij eindverantwoordelijk voor het technisch ontwerp.

Denise Edel
Maakt met vormgeving het verschil

Een goed ontwerp is een effectief ontwerp, dat is ons uitgangspunt. Goede vormgeving is niet alleen maar hip of trendy. Een goede eigen vormgeving is vooral ook functioneel en maakt uw bedrijf of organisatie herkenbaar en aantrekkelijk voor de klant. Goede vormgeving maakt informatie toegankelijk en draagt bij aan uw professionele uitstraling en imago.