WIJ CREËREN INHOUD

Wat doet u voor uw klant?

OVER ONS

 

Bij EDEL&BOSCH denken we graag out of the box en kunnen zodoende verrassend te werk gaan. Wij vinden dat je juist door creatief te denken erg resultaat gericht kunt zijn. Dit doen wij door onze klanten te helpen bij het proces van identificatie, creatie en optimalisatie. Vandaar de vraag: "Wat doet u voor uw klant?". Onze integrale aanpak zorgt voor optimale inleving in de business van de klant. Op deze manier helpen we om de naamsbekendheid en het vertrouwen en daarmee de omzet van onze klanten te laten groeien.

EDEL & BOSCH Advies

Website Design
EDEL&BOSCH ontwerpt en ontwikkelt websites voor grote en kleine bedrijven. Als gespecialiseerd online bureau helpen we organisaties met webdesign, seo marketing en webdevelopment.

MEER OVER WEBDESIGN

Inhoud
EDEL&BOSCH zorgt voor een goede inhoud voor uw website, directmailing, relatiemagazine en meer. Op een duidelijke en geloofwaardige manier zorgen wij dat uw (potentiële) klant weet wat u doet.

MEER INHOUDELIJK

Cross Media
Meer rendement door resultaatgerichte campagnes. Meer effect door het maken van slimme combinaties en meer winst door de efficiënte inzet van middelen. Daarom vinden succesvolle ondernemers en marketingmanagers ons steeds weer.

MEER OVER DE JUISTE MIX

DE HARDE KERN VAN EDEL&BOSCH

Een creatieve mix van professionals op het gebied van grafisch ontwerp, internetstrategie, projectmanagement, webdesign, development en support.

 

Frank Bosch
Ster in het ontwikkelen van internetapplicaties

Als lead developer is hij verantwoordelijk voor de technische realisatie van de online applicaties. Hierbij gaat het om zowel de voorkant van een website, de achterkant (backoffice) en de integratie met derde partijen, zoals payment providers, fotostudio’s en ERP-systemen. Binnen een project is hij eindverantwoordelijk voor het technisch ontwerp.

Denise Edel
Maakt met vormgeving het verschil

Een goed ontwerp is een effectief ontwerp, dat is ons uitgangspunt. Goede vormgeving is niet alleen maar hip of trendy. Een goede eigen vormgeving is vooral ook functioneel en maakt uw bedrijf of organisatie herkenbaar en aantrekkelijk voor de klant. Goede vormgeving maakt informatie toegankelijk en draagt bij aan uw professionele uitstraling en imago.

Jurjen Visser
Denkt graag buiten de kaders. 

Binnen organisaties dreigt het gevaar van groepsdenken, waarbij een groep van op zich zeer bekwame personen zodanig wordt beïnvloed door groepsprocessen, dat de kwaliteit van groepsbesluiten vermindert. Om hardnekkige problemen te boven te komen, moet men soms buiten de bestaande denkkaders kunnen treden. Jurjen denkt niet alleen 'outside the box' het liefst laat hij de box links liggen.

Sluit jij je graag aan bij ons team van professionals?

Wij bieden een uitdagende baan in een jonge en dynamische omgeving met een plezierige werksfeer en informele omgangsvormen. Een functie waar je de mogelijkheid krijgt om, samen met je collega’s, te ontwikkelen, te groeien en om samen bij te dragen aan de groeiende organisatie. Onze huidige professionals zijn erg enthousiast over de variatie in het werk bij EDEL&BOSCH.

Sorry, op dit moment hebben wij geen vacatures beschikbaar.